Klassiskt från Piece of Poetry

Piece of Poetry är det svenska smyckesvarumärket som inte tummar på stil och kvalitet. Och den klassiska, rena stilen gör att deras smycken passar lika bra att använda både till fest och vardag. De liksom växer fast mot huden och sitter där som en trotjänare alla dagar. Och jag vet, jag har under flera år haft både Arty halsband och armband på mig dagligen. Mitt senaste smycke från Piece of Poetry är ett banglearmband helt i guld med den svarta, matta fyrkantiga stenen. Oslagbart mot solbränd hud.

Piece of Poetry

Piece of Poetry startades 2014 av två systrar, Caroline Westergaard och Josephine Durietz, och har genom åren blivit uppmärksammat i många svenska modemagasin som Elle, Damernas Värld och Styleby och som favorit hos många influencers. Martina Bonnier har haft ett av deras halsband som ”Månadens Favorit” och deras smycken har spotats på offentligheter som Therese Lundqvist, Frida och Sofi Fahrman mfl.

Vi har  varit sugna på att sälja ett urval av fina smycken och nu dök det upp ett bra tillfälle. Piece of Poetry har tagit en paus i arbetet med sina smycken, Caroline jobbar för närvarande som butik- och inköpsansvarig på Alvhem i Göteborg. Josephine har tillsammans med sin man startat DuRietz Design & Development på Mallorca. Så av en lycklig slump har vi nu möjlighet att erbjuda våra kunder deras fina smycken. Till att börja med finns nio olika styles, deras populära bangle med rund och fyrkantig marmorerad sten, deras stilrena hängande örhängen i svart eller vit sten som passar lika fint som solitär till ett annat enklare silverörhänge, med flera.

Vi hoppas givetvis att Piece of Poetry återupptar arbetet med sina smycken. Själva säger de att tiden får utvisa vad som händer. Deras Instagramkonto lever i allra högsta grad så där kan ni följa deras äventyr. Vi rekommenderar er även att följa Caroline på @c.l.w.lifestyle och Josephine på @durietzdesign för massor av härliga bilder och inspiration.

GE BORT I PRESENT: Piece of Poetry bangle passar fint i vår ask 86x86x26 mm. Antingen svart ask med silverhjärta eller rosa ask med texten ”You’re Perfect” i guld.

piece of poetry, sisters

piece of poetry, bangle

piece of poetry, bangle

piece of poetry