Guld och silver från Andeliusgribbe

Smyckesvarumärket Andeliusgribbe kombinerar smakfullt guld och silver i sina stilrena smycken och många av de innehåller symboler eller budskap som ”We not me”, ”I want it all” och ”Courage, dear heart”.

Andeliusgribbe grundades 2015 av Karin Andelius och Linda Gribbe och företaget föddes utifrån deras vilja att göra gott. De vill inspirera till jämlikhet, solidaritet och kärlek och 10% av deras vinst går till olika välgörenhetsprojekt. I ett designsamarbete med supermodellen Frida Gustavsson har Andeliusgribbe tagit fram ”The F Piece”, en kollektion med smyckes som innehåller bokstaven F; Future, Forever, Freedom, Fight, Feminism, Fun! där 40% av detaljhandelspriset går direkt till Voice 4 Girls och kollektionen finns att köpa hos Åhléns City, Stockholm.

Andeliusgribbe är nominerade till ”Precious Talents” som belönar nyskapande och kreativa talanger som varit verksamma i max 2 år.

Deras smycken produceras på små platser i Sverige och är gjorda av kirurgiskt rostfritt stål och pläterat med antingen 24 karat guld eller sterlingsilver. Alla kedjor och lås är sterlingsilver.

GE BORT I PRESENT: Bangles gör sig bäst i vår lite större ask, 86×86 mm. Finns i svart med silver– och guldhjärta samt texten ”You’re Perfect”. En halskedja till en vän blir fin i den mindre asken 65×65 mm med texten ”Best Friends Forever”, te.x.

Andelius Gribbe

Andelius Gribbe

Andelus Gribbe

andeliusgribbe